Schack i Borås, Bollebygd och Hindås

Schackalliansen Mark är en schackklubb, som historiskt även har lockat människor utanför regionen Mark och Marks härad. Schackklubben är ett ypperligt val för alla som är intresserade av schack i Borås, Bollebygd, Hindås och andra orter i och omkring Marks kommun. Flera av klubbens medlemmar bor i Borås. Några schackspelare som förvisso inte har varit medlemmar i Schackalliansen Mark, men som trots detta har funnit det intressant att deltaga i vårt öppna klubbmästerskap, har bott i och haft härkomst från Borås, Bollebygd och andra orter i deras närhet. Det skall bli intressant och spännande att kunna välkomna fler medlemmar som har spelat schack i Borås, Bollebygd eller Hindås.

Schackalliansen Mark - en klubb för dig kanske?

Du kanske oroas över dina möjligheter att kunna ta dig till klubben, om du är en schackspelare intresserad av schack Borås, Bollebygd eller Hindås. Flera av våra medlemmar bor som sagt litet längre i från klubben, än de Markbor som är medlemmar i klubben. Detta gör att det brukar gå att lösa, när det gäller transporter till klubblokalen och till och från bortamatcher under seriespelet.

Vill du kunna utvecklas som schackspelare?

Om du är en schackspelare som vill kunna ta tillfället i akt och utvecklas och bli en bättre schackspelare. I så fall är Schackalliansen Mark en schackklubb som du kommer att finna mycket glädje i. Här finns det en relativt stor spridning av schackligt kunnande. Det finns med andra ord schackspelare inom alla kunskapsnivåer inom schackets magiska värld. En ny värld öppnar sig för dig, när du väljer att bli medlem i Schackalliansen Mark. Kontakta oss i dag och vi lovar att du inte blir missnöjd.

schack i Borås