Sponsorer

Vill du bli sponsor?

Du har genom Schackalliansen Mark möjlighet att bli sponsor i schack i Kinna, Skene och Örby. Det finns möjlighet att stödja schackklubben med såväl 100 kr per månad som med 200 kronor per månad. De olika beloppen ger dig som sponsor olika fördelar. Om du väljer det lägre beloppet, så får du ditt namn publicerat här på hemsidan, samt att din medlemsavgift betalas av klubben. Om du i stället väljer det högre beloppet, så får du förutom det som gäller för 100 kronor per månad även alla startavgifter i klubbens klubbmästerskap, samt Schack i det gröna betalda.

Varför skall man bli sponsor i schack?

Om klubben skall kunna fortsätta med sin verksamhet, så är det viktigt med en balanserad ekonomi. Genom sponsorintäkter kan klubben låta sina medlemmar spela schack i Kinna, Skene och Örby. Många medlemmar tycker att allsvenskan är både kul och spännande. En stor utgiftspost för schackklubben är just kostnaden för att vara med i allsvenskan.

Hur går det till?

Man kan självfallet välja mellan att betala hela summan för hela året i en klumpsumma eller att betala varje månad. Om man väljer det senare fallet, så kan man även göra en automatisk överföring via sin bank. Klubbens bankgironummer är 329-3214.

Klubbens sponsorer

  • Anders Frisk
  • Lennart Voigt
  • Jan Fridén
  • Kent-Ove Ingvarsson
  • Håkan Knutsson
Sponsorer